Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

This is Giourkas!

Διαβάστε πως ο Γιούρκας Σεϊταρίδης έκανε τον Άλεξ Φέργκιουσον να τον προσέξει και δείτε το εκπληκτικό γκολ του παίκτη του Παναθηναϊκού επί της Μάντσεστερ Γ.

Στις 7 Μαρτίου του 2001 ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε την Γιουνάιτεντ στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική της β’ φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «πράσινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 κόντρα στους «κόκκινους διάβολους», με τους Άγγλους να σημειώνουν γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Στράτου Αποστολάκη προηγήθηκε στο 25ο λεπτό με γκολ του Γιούρκα Σεϊταρίδη, ο οποίος εκείνο το βράδυ έλαμψε στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο. Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα ωστόσο ο Φαμπιάν Μπαρτέζ είπε «όχι». Οι Μπασινάς και Μπόατεγκ έχασαν δύο ανεπανάληπτα τετ-α-τετ όμως ο τερματοφύλακας των Άγγλων έσωσε την ομάδα του.
Το «τριφύλλι» στάθηκε αξιοπρεπώς στον αγωνιστικό χώρο όμως ο Σκόουλς στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης στέρησε από τους «πράσινους» τη χαρά της νίκης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στράτος Αποστολάκης): Νικοπολίδης, Γκούμας, Χένρικσεν, Ολιβάρες, Φύσσας, Μπασινάς, (85' Φλίπσεν), Σεϊταρίδης, Καραγκούνης, Βλάοβιτς (58' Γκαλέτο), Λυμπερόπουλος (66' Βαζέχα), Μπόατεγκ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Σερ Άλεξ Φέργκιουσον): Μπαρτέζ, Σταμ, Μπράουν, Σιλβέστερ (63' Τσάντγουϊκ), Γκ. Νέβιλ, Κιν, Μπέκαμ, Φ. Νέβιλ (78' Σόλσκιερ), Σκόουλς, Κόουλ (78' Σέριγχαμ), Γιορκ.





πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...